Тернополянин поплатився за те, що викинув на вулиці недопалок (Фото)

Опубліковано:
17 Лютого, 2018

Тернополянин отримав попередження від чортківських правоохоронців через викинутий недопалок. За таку поведінку представники муніципальної поліції склали протокол, – пише Терен.

Подібні перевірки влаштовують у Чорткові, повідомляє прес-служба міськради.

– Муніципали міста склали протокол на жителя міста Тернополя, який порушив Правила благоустрою Чорткова (пункт 2 частина 2 розділу 2), вчинивши адміністративне правопорушення, а саме: на пішохідну зону по вулиці Шевченка, 21 – біля приміщення міської ради цей молодик у невстановленому місці викинув недопалок, – йдеться у повідомленні.

Також штрафували водія, який залишив авто на пішохідній зоні вул. Шевченка.  Згідно із статтею 152 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення за таке діяння передбачено «накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #недопалок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: