Одна з крадіжок трапилась в Тернопільському районі. Потерпіла приїхала в гості до свого знайомого. Подію вирішили відсвяткувати, запросивши до компанії сусіда. Те, що телефон вкрали, дівчина помітила не одразу. У скоєному запідозрила нового знайомого.

Читайте також

Вкрала дорогі парфуми, щоб перепродати їх на ринку
В Козівському районі пенсіонера обікрали циганки
В Тернополі грабіжник жінці порізав обличчя

Це підтвердили й правоохоронці. Крадій – парубок 1995 року народження, який  в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Він зізнався, що викрадений телефон продав, а кошти витратив на власні потреби.

Схожий випадок трапився із тернополянином. На одній із центральних вулиць чоловік познайомився із молодиком. Знайомство вирішили продавжити за чаркою у помешканні краянина. Хильнувши зайвого, потерпілий заснув, а прокинувшись, помітив, що зник не лише його новий знайомий, а мобільник. Поліцейські розшукали підозрюваного. Парубок – уродженець Кременецького району.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські просять жителів Тернопільщини не довіряти всім новим знайомим, адже ви не знаєте цих людей та що в них на меті. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: