Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів: Довіра до Тернопілля зростає як в Україні, так і в світі

16.02.2018 22:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уже вдруге в Українському домі в Києві відбувся форум друзів «Благословенне Тернопілля», де наша область презентувала свій економічний, освітній, науковий, історичний та культурно-мистецький потенціали. Завітав на свято Тернопільщини в Києві й наш земляк, Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. 

«Я сьогодні із задоволенням скажу, що для мене село Мшанець Зборівського району, сільська школа, моє дитинство, студентство, – це те що не забувається ніколи. Тому я щасливий, що можу побути тут серед своїх друзів, земляків, поспілкуватися з ними та щиро потішитися їхніми здобутками. Тернопільщина – це земля видатних людей, які своїм внеском у різних галузях розвивають її потенціал та прославляють в Україні та світі», – наголосив Степан Кубів під час вітального слова з нагоди відкриття культурно-мистецької частини заходу.

Принагідно він подякував керівництву області та міста Тернопіль за великий прорив в напрямі розвитку економіки та залучення інвестицій.

«Довіра до Тернопілля зростає як в Україні, так і в світі. Саме тому, сьогодні ми говоримо про більше 5 млрд. грн. прямих інвестицій, про понад 600 млн. грн., вкладених в капітальний ремонт та будівництво доріг, про створення близько 8 тисяч нових робочих місць. Ми говоримо про великі бюджети, які бачимо і в науці, і в інноваціях, і в інвестиціях. Водночас, перед нами лежить велика відповідальність – що сьогодні ми маємо зробити більше, ніж вчора», – акцентував Степан Кубів.

Він також подякувати всім, хто долучається до розвитку Тернопілля, а також до його промоції. І підкреслив, що про це свідчить й присутність багатьох послів, які сьогодні відвідали уже традиційну зустріч єднання, віри, відповідальності та майбутніх перемог.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі