Батьківські прокляття діють дуже сильно

Опубліковано:
16 Лютого, 2018

Знайте, що прокляття, навіть (просто) обурення батьків діють дуже сильно. І навіть, якщо батьки не проклинали своїх дітей, а просто прийшли через них в обурення, то у дітей немає потім жодного світлого дня в їхньому житті: все їхнє життя одна суцільна мука. Потім такі діти дуже страждають усе земне життя.

Але ті батьки, що словами «посилають» своїх дітей до диявола – «присвячують» їх йому. Після цього диявол має право на таких дітей, він говорить «Ти послав їх мені».

Найбільшим скарбом на землі для людей є батьківське благословення. Пам’ятаю, в однієї матері було четверо дітей. Ніхто з них не одружився і не вийшов заміж. Мати плакала: «Помру від горя, ніхто з моїх дітей не одружився. Помолися за них ». Вона була вдовою, її діти сиротами. Молився я, молився, але безрезультатно. «Щось тут не те» – подумав я. Її діти мені кажуть: «На нас навели порчу». «Та ні, – кажу – це не від псування видно … А може бути ваша мати прокляла вас?» «Мабуть, отче, – відповідають – в дитинстві ми дуже пустували і вона постійно твердила нам:« Та щоб вам обрубками бути! »« Ідіть, – кажу – до матері і скажіть їй справжню причину вашої невлаштованості, щоб вона прийшла до тями. Скажіть, щоб вона покаялася і з сьогоднішнього дня, не перестаючи, благословляла вас».

І за півтора року всі четверо створили сім’ї! Мати їх легко впадала в стан роздратування і зневіри. Бешкетники виводили її з себе, і за це вона прокляла їх.

– Батюшка, а якщо батьки проклянуть своїх дітей і потім помруть, то як діти можуть позбутися батьківського прокляття?

– Придивившись до себе, вони, швидше за все, визнають, що свого часу бешкетники, мучили батьків і тому ті їх прокляли. Якщо вони усвідомлюють свою провину, щиро покаються і сповідують свої гріхи, то все у них налагодиться. Збагачуючись духовно, вони допоможуть своїм покійним батькам.

До батьківських прокляття відносяться всі погані слова, сказані нами протягом всього нашого життя, тобто не тільки ті, які сказані: «Я тебе проклинаю», а й такі, як: «дурень, дебіл, недорозвинений, нерозумний, урод, невіглас, на дітях своїх побачиш», та ін. (Негативні слова). Ми маємо право тільки сказати: Спаси тебе Господи, збережи, помилуй, захисти, благослови!

Тарас Бецель

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьки, #блог, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокляття, #тарас бецель, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: