Пожежу у дитячій лікарні гасили 32 рятувальники, вдалося врятувати 18 людей (Фото)

15.02.2018 13:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вчора, 14 лютого, у Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні, що вулиці Клінічній, трапилася пожежа. Аби погасити вогонь, на місце виїхали аж 32 рятувальники, - пише Терен.

Пожежники отримали повідомлення, що із підвалу дитячої лікарні йде дим. Як виявилося горіли матеріали в архівному приміщені.

Із приміщення лікарні відразу розпочали евакуацію людей, адже існувала загроза отруєння димом пацієнтів та обслуговуючого персоналу медустанови.

Всього пожежні, за допомогою спецзасобів, врятували 18 осіб, з них 17 дітей та 1  медичного працівника, яка постраждала внаслідок пожежі, йдеться у повідомленні служби ДСНС.

Окрім того, рятувальники вивели на  свіже повітря 31 дитину та 60 дорослих, а медперсонал встиг евакуювати на той момент уже 107 дітей. Через вогонь таки постраждала одна із працівниць архіву. Проте травми не значні.

Причини та матеріальні збитки пожежі наразі встановлюють рятувальники.

Фото: служби ДСНС у Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі