Залишили стікати кров’ю: нові подробиці жахливої смерті заробітчанки з Тернопільщини

Опубліковано:
14 Лютого, 2018

Громадянка України Оксана Яцків, яка загинула в Неаполі, Італія, знаходилася в країні нелегально. За наявною інформацією, її сильно побили, повідомляє видання Знай.

 

“31 січня на коліях залізничної станції Кампі Флергей перехожі італійці знайшли мертвою молоду жінку та викликали карабінерів. Правоохоронці з’ясували, що загибла – українка Яцків Оксана Ярославівна, народилася 15 січня 1987 року. В Італії вона перебувала без відповідного дозволу і проживала в смт. Коропець Тернопільської області. За фактом смерті українки поліція Неаполя порушила кримінальну справу”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією видання, українців, які перебувають в Італії на заробітках, стверджують, що дівчину побили і залишили помирати. За словами заробітчан, в Італії перебуває матір Оксани, яка також працює нелегально.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #італія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: