У Тернополі знайшли другу застрелену собаку

Опубліковано:
14 Лютого, 2018

Ще одну собаку знайшли застреленою у Тернополі. Про подію повідомила у соціальній мережі Facebook Liudmyla Sha.

«На фото друга розстріляна собака – молодий пес, котрого у неділю зранку 11.02.2018 одразу за дитячим садком №31 на пр. Злуки 15а знайшла дівчина, вигулюючи свою собаку. За типом ран (а їх на тілі було знайдено 11) виглядає, що стріляли з мисливської зброї, так званого, дробовика, – пише Голос.

За слідами крові, що вели до тіла загиблого собаки розуміємо, що у нього стріляли під вікнами будинку на Тарнавського 1 зі сторони дороги, що означає, що географічно обидві застрелені собаки були вбиті у різних місцях. Імовірніше за все, цю собаку знайдену другою було вбито раніше. Будучи доволі міцним, бідолашний собака пробіг величезну відстань залишаючи після себе чіткий слід крові по всій дитячій гірці вниз до вулиць Спортивна – Злуки та аж до місця за дитячим садком, де від отриманих ран, сховавшись від людей, притулився до огорожі і помирав невідомий проміжок часу…», – написала користувачка.

Нагадаємо, поліція вже розшукує невідомих людей, які знущаються над тваринами. Свідків події також просять допомогти встановити особи порушників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мисливець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: