Дивом обійшлося без травмованих у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилась у Тернопільському районі 12 лютого близько 21:00. На залізничній колії потяг №134 сполучення Івано-Франківськ-Миколаїв врізався в легковий автомобіль Daewoo Lanos. На щастя, пошкоджений лише транспорт.

Кермувальник авто стверджує, що коли він під’їхав до залізничного переїзду, то шлагбаум був піднятий, а сигнальні вогні не були увімкнені. Тому він продовжив рух. Проте в якийсь момент у транспорті зламалася ходова частина, його занесло і авто заглохло на самому переїзді. Водій та його дружина, помітивши наближення потяга, вискочили з транспорту. Потяг почав гальмувати зазделегідь, та одразу зупинитися не зміг і протягнув Daewoo Lanos близько сімдесяти метрів. ДТП паралізувала на кілька годин рух на колії та не на жарт налякала пасажирів потяга.

Читайте також

Тест-драйв закінчився ДТП і штрафом
На Тернопільщині перекинувся маршрутний автобус. Є травмовані
В Заліщицькому районі зіткнулись три «Мерседеси»

Попередньо відомо, що водій Daewoo Lanosа на момент аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,2 проміле алкоголю. Згодом виявилось, що ще близько 20:00 у поліцію телефонували невідомі і повідомляли, що на автозаправці в селі Біла, ймовірно, п’яний водій. На місце виклику прибули патрульні, та ні автомобіля, ні порушника уже не було. А за годину надійшло повідомлення про аварію на залізничній колії.

Слова водія правоохоронці перевіряють. В будь-якому випадку кермувальнику доведеться відповісти перед законом за двома статтями кодексу України про адміністративні правопорушення: 130 – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння та 124 – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна. Триває слідство.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: