Дослідження показують, що відчуття ейфорії після статевого акту може тривати до 48 годин. А ще секс робить жінку красивіший – і ось як, передає Ukr.Media.

Чистий погляд

Окситоцин, який називають гормоном щастя, дарує чудовий сон після сексу. В результаті ти висипаєшся і виглядаєш свіжо на протязі всього дня.

Пухкі губи

Після страсної прелюдії не потрібні ніякі плампери: коли до губ приливає кров, вони і справді виглядають більш об’ємними.

Рожеві щічки

Активність в ліжку змушує твоє серце битися швидше, прискорюючи кровообіг і розширюючи кровоносні судини. Це і є те чарівництво, яке криється за “сексуальним рум’янцем”.

Сяюча шкіра

Ендорфіни, приплив яких неминучий під час хорошого сексу, чинять протизапальну дію. А сплеск естрогену підвищує еластичність шкіри і стимулює виробництво колагену. Іншими словами: менше зморшок, більше сяйва!

Спокусливи груди

Якщо не ти, то твій хлопець точно помічав, що під час сексу соски стирчать, ареол навколо них стає більш помітним, а груди красиво наливається.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ознаки, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: