Вже вдруге туристично-мистецький потенціал області представлять на виставці «Благословенне Тернопілля»

13.02.2018 20:13   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

На презентації «Благословенне Тернопілля», що відбудеться 15 лютого в Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім» у Києві, наш край представить свій економічний, туристичний та мистецький потенціали. Проводиться захід за ініціативи голови Тернопільської ОДА Степана Барни, за підтримки Тернопільської обласної ради, а також за сприяння Тернопільської міської ради.

«Благословенне Тернопілля» вже вдруге об'єднає відомих та успішних вихідців з Тернопільщини та зможе окреслити пріоритетні напрями розвитку та подальшої співпраці. Торік ми розпочали цілком новий формат презентації нашого краю і успішно його продовжуємо», – наголошує очільник області.

Зокрема, під час презентації діятиме експозиція «TERNOPIL*YA». Участь в тематичних локаціях візьмуть представники туристичної галузі регіону, а також Національний заповідник «Замки Тернопілля». 

null

До підготовки та проведення заходу долучаються й голови районних державних адміністрацій, завдання яких – забезпечити належне представлення потенціалу відповідних територій. Зокрема, Бережанський район має організувати презентацію музею січових стрільців «Тернопілля – край стрілецької звитяги», Борщівщина має організувати презентацію фестивалю «Вертеба» та виставки «Трипілля на Тернопіллі», Козівська та Шумська райдержадміністрації повинні забезпечити організацію презентації виставок «Тернопілля повстанський край» тощо.

Управління культури обласної державної адміністрації забезпечить художнє оформлення заходу, а також участь у ньому колективів та окремих виконавців художньої самодіяльності Тернопільської області. Крім того, на заході передбачений бізнес-ланч «Діалог заради розвитку Тернопільщини».

Варто зазначити, що на даний захід запрошені Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав. Серед потенційних іноземних інвесторів розповсюджуватимуться інформаційно-презентаційні матеріали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі