У Тернополі комунальники збивають з дахів бурульки (Фотофакт)

Опубліковано:
13 Лютого, 2018

У Тернополі після потепління, а після того невеликого морозу – з даху майже кожного будинку звисають чималі бурульки. Замерзлий лід, що приріс до ринв, становить небезпеку для перехожих. Тому, комунальники взялися ліквідовувати бурульки. У центрі міста вони працюють за допомогою спецтехніки, яка допомагає дістатися до балконів і дахів.

Читайте також

У центрі Тернополя помітили бурульку неймовірних розмірів (Фотофакт)

Тернополяни кажуть, що намагаються не ходити біля будівель, а максимально триматися іншої частини тротуарів – попри дороги, аби бути подалі від небезпеки: «Часом навіть порушую правила дорожнього руху і виходжу на проїжджу частину, щоб не іти по тротуару, бо з будинків висять такі брили льоду, що можуть впасти будь-де, по всій ширині тротуару і завдати пішоходу неабиякої шкоди. Хотілося б, щоб комунальники якнайшвидше зняли бурульки з дахів», – розповідає тернополянка Олена Казимир.

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бурулька, #комунальник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: