16-річний юнак намагався продати майже 6 грамів речовини, схожої на марихуану. Його на гарячому затримали оперативники оперативники Кременеччини спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області.

Читайте також

У пішохода-правопорушника патрульні виявили незвичайні таблетки
Патрульні виявили злісного неплатника аліментів з наркотичними речовинами

Продавець виявився студентом одного з місцевих начальних закладів. За згорток наркотиків просив 400 гривень. Правоохоронцям парубок розповів, що заборонену речовину взяв у знайомих, бо вирішив підзаробити.

Речовину вилучили та направили на експертизу. Вирішується питання про оголошення хлопцеві підозри, а також про обрання міри запобіжного заходу. Також встановлюють канали надходження марихуани.Кримінальне провадження відкрито за статтею 307 частина 1 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: