Журналісти «1+1» показали розруху тернопільського біатлону, яку роками не помічають чиновники (Відео)

Опубліковано:
13 Лютого, 2018
Розруха та відсутність фінансування єдиного центру біатлону на Тернопіллі – результат роботи місцевих чиновників різного рівня.

Сьогодні у головному випуску «Телевізійної служби новин» на телеканалі «1+1» у сюжеті про центри підготовки олімпійців, журналісти завітали на біатлонну базу у Підгородньому. Так-званий головний чиновник у галузі спорту Віктор Мацикур зазвичай не має особливого бажання говорити про цей занедбаний об’єкт. Його улюблена справа виставляти власні фото у жіночих стрингах на сторінці у Фейсбуці.

Голова федерації біатлону Тернопільської області Віктор Щур розповів, що вже два роки біатлонна база, на якій готувалася олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна, утримується за рахунок його власних коштів та за допомогою спонсорів, – пишуть Тернополяни.

У свою чергу екс-біатлоніст та доброволець Олександр Починок ще раз звернув увагу на побудову впритул до траси столярного цеху, який постійно викидає шкідливі речовини, та потенційну забудову змагального кола.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #база, #біатлон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: