У Тернополі в школі-ліцеї №6 встановили рекорд із «Моторного зав’язування шнурівок плоскогубцями»

12.02.2018 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернопільському навчально-виховному комплексі "Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука" діти не лише отримують знання, а й весело і жваво проводять час. На перервах учні змагаються у виконанні різноманітних оригінальних завдання і кожен намагається здобути першість. Так, нещодавно вихованці навчального закладу встановлювали оригінальний рекорд із «Моторного зав’язування шнурівкок плоскогубцями». Про цікаві змагання і результати - написали на сайті школи-ліцею №6: 

Читайте також

В підприємстві на Тернопільщині, яке очолює Герой України, встановили рекорд

«…Перед учасниками було поставлено завдання, як найшвидше за допомогою двох плоскогубців зав’язати шнурівку кросівка на «бантик». Цей тренажер ми запозичили у музеї цікавої науки «Еврика» м.Хмельницького. Він став цікавою несподіванкою для наших учнів. У встановленні рекорду взяло участь 16 учасників. Перемогу отримав Стасишин Артур, учень 8-Б класу, який справився із завданням за 15.19 секунди», - йдеться на сайті
ТНВК "Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі