Браконьєрів впіймали на «гарячому» під час рейду

Опубліковано:
12 Лютого, 2018

10 лютого 2018 року при проведенні рибоохоронного рейду інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля на р. Серет біля с.Касперівці Заліщицького району Тернопільської області, виявлено та задокументовано два грубих порушень «Правил любительського і спортивного рибальства», із виявленням значних збитків нанесених рибному господарству.

Браконьєрами виявилися жителі с. Касперівці Заліщицького р-ну Тернопільської області, які ловили рибу забороненими знаряддями лову – 2 сітками ставними. Зловили риби: товстолоб – 16 шт.; сом – 6 шт., загальною вагою 73,340 кг.

Своєю «підприємницькою  діяльністю» порушники завдали збитки рибному господарству в розмірі 6630 грн.

null

Адміністративні матеріали по даних порушеннях направлено на розгляд в Заліщицький районний суд для вирішення справи по суті.

Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області в черговий раз закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо Ви помітили порушення, прохання терміново повідомляти на цілодобову «Гарячу лінію» Тернопільського рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: