Тернополянин, лідер чоловічої збірної на Олімпіаді з біатлону, вбачає позитив у своєму 21-му місці в спринті

Опубліковано:
11 Лютого, 2018

Дмитро Підручний, посівши 21-ше місце в спринті, дебютній у чоловічій біатлонній програмі Олімпіади-2018 гонці, невдовзі після фінішу прокоментував свій виступ.

Читайте також

Олімпіада-2018. Медальний залік за підсумками 11-го лютого

«Перед нами стояла завдання – просто видати все, що ми вміємо, – сказав тернополянин прес-службі Національного олімпійського комітету. – Важливо було впоратися зі стрільбою, адже тут дуже складне стрільбище і стріляти при такому вітрі дуже важко. До того ж дуже холодно. Намагалися відстріляти на нуль. Слава Богу, сьогодні мені це вдалося. Це перший чистий старт в цьому сезоні і добре, що він припав саме на Олімпійські ігри. Щодо ходу, не знаю, з чим це пов’язано, але мені біглося дуже важко. Не міг ніяк розігрітися на трасі, хоча й дуже активно провів розминку».

«В спринті на трасі треба відпрацьовувати кожен метр на максимумі, ніде не розслабишся. Спринт – одна з моїх найулюбленіших гонок», – відзначив спортсмен.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #підручний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: