Чортківському медичному коледжу є чим гордитися (Фото)

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

Приємна подія відбулася нещодавно у стінах чортківського державного медичного коледжу. Тут  святкували 60-тий ювілейний випуск фахівців спеціальності «акушерська справа». Когорту медичних працівників цьогоріч поповнили 54 акушерки.

Випускники отримали дипломи нового взірця і щирі побажання від педагогічного колективу бути відданими своїй професії. Дипломи майбутнім акушеркам вручав особисто директор коледжу, заслужений лікар України , кандидат медичних наук Любомир Білик.

null

За традицією, випускники, їх наставники і батьки розпочали урочистості зі спільної молитви в церкві Святої Покрови у чорткові.

Тетяна Лижин урочисто виголосила клятву медичного працівника, а випускниця Юлія Гевко подякувала керівництву коледжу, викладачам та всім працівникам закладу. Випускників також привітали викладачі та батьки, а нинішні студенти підготували музичні вітання.

Свято і радісне, і сумне водночас. Викладачі зізнаються: завжди важко розлучатися із студентами, до яких за чотири роки звикаєш, як до рідних дітей. Але радісно, бо вони йдуть у професію підготовленими фахівцями, гідними людьми. 

null

Фото із сайту чортківського державного медичного колдеджу

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коледж, #медик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: