Трапилось це на вулиці Золотогріській. Близько 12-ї години мешканка однієї з квартир багатоповерхового будинку почула, як як у помешкання сусідів проник хтось сторонній. Це жінка знала напевне, бо господарі в цей час зазвичай на роботі. Зателефонувавши їм і переконавшись, що нікого немає вдома, тернополянка викликала поліцію. Квартира і сусідки, і потерпілої знаходилися поруч на четвертому поверсі. Тому жінка після того, як викликала силовиків, закрила на ключ двері спільного коридору, заблокувавши сторонню особу всередині, а сама також покинула житло.

Читайте також

Вкрала дорогі парфуми, щоб перепродати їх на ринку
В Тернополі масово обкрадають автівки

Вже через три хвилини на місце виклику прибули працівники поліції охорони, виїхала слідчо-оперативна група, бійці корду, патрульної поліції. Виламана серцевина вхідних дверей, перевернута квартира – такий розгардіяж залишив злодій, проте втекти крадієві не вдалось.  Він заховався  на добудованому горищі між старими речами. Його затримали.

Злодієм виявився 29-річний житель Івано-Франківської області, неодноразово судимий за майнові злочини. Щойно минулого року він звільнився з місць позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: