Патрульні допомогли витягти автомобіль зі снігового замету

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

Через ускладнені погодні умови, упродовж нічної зміни,патрульні поліцейські несли службу в посиленому режимі. Екіпажі, які патрулювали на міжнародних дорогах державного значення, надавали всебічну допомогу учасникам дорожнього руху, зокрема, вантажівкам, які не в змозі були продовжувати рух. Також в окремих випадках вони організували реверсний рух з метою деблокування проїзду.

У місті екіпажі постійно моніторили ситуацію на дорозі, щоб рух не був заблокований через несприятливі погодні умови.
Зокрема, патрулюючи вулицю Львівську, 8 лютого, близько 20-ї години, на узбіччі дороги над крутим схилом, в снігових заметах, інспектори помітили автомобіль Renault Duster. Охоронці порядку негайно зупинилися та підійшли до водія, який стояв поруч з автомобілем. Чоловік розповів, що у зв’язку з погодними умовами не впорався з керуванням та повис над схилом… Патрульні разом із небайдужими громадянами витягли позашляховик із замету.

Опісля водій подякував за допомогу та продовжив рух.
Управління патрульної поліції в Тернопільській області нагадує водіям: бути обережним на дорозі і в час сильного снігопаду обмежити виїзди за місто.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: