Українських спортсменів провели на XXIII зимові Олімпійські ігри

Опубліковано:
9 Лютого, 2018

Українських спортсменів провели на XXIII Олімпійські зимові ігри, які пройдуть урочисто в місті Пхьончхан в Південній Кореї з 9 по 25 лютого цього року. Урочистості відбулися у Києві в залі Національної філармонії України. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Кореспондент «Береж Інфо» Микола Проців:

«…Девіз ігор – «Пристрасть об’єднує». Розмір призових за медалі різного ґатунку буде: «золото» – 125 тисяч доларів, «срібло» – 80 тисяч доларів, «бронза» – 55 тисяч доларів. В урочистостях взяли участь віце-прем’єр міністр України В’ячеслав Кириленко, президент НОК України Сергій Бубка, члени Олімпійської збірної команди України, відомі спортсмени та артисти. Головною інтригою урочистого заходу стала презентація нової форми збірної України. Комплекти виконані в традиційних українських кольорах. Концепт форми розробив український дизайнер Андре Тан, а виробником стала компанія Peak. Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов урочисто передав прапор України нашим спортсменам, який буде зі збірною у Південній Кореї. 

Відбулося спецпогашення Олімпійської марки, яка випущена до старту Ігор-2018. Як результат поїздки – експрес-виставка в краєзнавчому музеї, на якій експонуються спеціальні видання Олімпійського комітету, конверти із спец погашенням та автографами наших відомих спортсменів: Сергія Бубки, Валерія Борзова, Дениса Беринчика; біатлоністок, олімпійських чемпіонок Віти та Валентини Семиренко, Юлії Джими, Анастасії Меркушиної, а також В’ячеслава Кириленка, Ігоря Жданова, телеведучого Олександра Педана та вокаліста гурту «ТНМК» Фоззі, які брали участь у заході.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпіада, #проців, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: