Тернопільський студент здобув перемогу в Національному конкурсі з ораторського мистецтва

Опубліковано:
8 Лютого, 2018

Ігор Кривий – студент 2-го курсу географічного факультету, спеціальності «Туризм» виборов 2 місце у фіналі Національного конкурсу з ораторського мистецтва, який провели в Американському домі у Києві. Щороку конкурс проводить Спілка англійської мови України. Долучилися до нього українські студенти віком від 16 до 20 років денної форми навчання. Змагалися за можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі публічних виступів, який відбудеться в Лондоні в травні 2018 року.

Читайте також

Громада з Тернопільщини бере участь у телевізійному реаліті-шоу на «1+1»
Тернополянок запрошують стати учасницями реaліті «Модель XL»

19 півфіналістів, які боролися за першість – це вихованці Львівського національного університету ім. І.Франка, Київського національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім.Ігоря Сікорського», Київського національного економічного університету, Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка, Тернопільської класичної гімназії, Дніпровської середньої школи № 10, Кропивницького педагогічного ліцею та Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #кривий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оратор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: