До нас знову наближається циклон із мокрим снігом

08.02.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

За прогнозами Українського гідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов. 

8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. 9 лютого в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомиській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини. 8 та 9 лютого в по всій території України посилення вітру до 15-20 м/с.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (крім південних). Закликаємо, бути обачними у цей період.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі