На Тернопільщині неповнолітні діти жили у смітті, бруді та повному безладі (Фото)

Опубліковано:
8 Лютого, 2018

В першій половині лютого 2018 року інспектором ювенальної превенції Зборівського відділення поліції Андрій Мендлюк спільно із працівниками центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, а також служби у справах дітей Зборівської районної державної адміністрації проведено спільні рейди у сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, – пише Реально.

Під час візиту в сім’ї проведено профілактичну бесіду із батьками та наголошено на належному виконанні батьківських обов’язків та забезпеченні необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Також батьків які уже не вперше потрапляють в поле зору правоохоронців та працівників центру соціальних служб було притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обовязків щодо виховання дітей).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бруд, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: