Експерти назвали попередню причину смерті відомого спортсмена з Тернополя

07.02.2018 13:43   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук раптово помер 6 лютого у Львові, - пише За Збручем.

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольска підтвердила ZAXID.NET інформацію про смерть Ігоря Слюсарчука. За її словами, правоохоронці отримали від лікарів повідомлення про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік.

Читайте також

Помер тернопільський фрі-файтер, чемпіон світу Ігор Слюсарчук

Експерти, що оглянули тіло, ознак насильницької смерті не виявили. Остаточну причину смерті ще встановлюватимуть, однак, за попередніми висновками, Ігор Слюсарчук помер від інсульту. Відомо також, що Ігор Слюсарчук нещодавно повернувся зі змагань. У нього залишилися дружина та маленький син.

Починаючи з 2010 року тернополянин Ігор Слюсарчук провів на рингу понад 30 боїв, у 15 з яких він переміг нокаутом. У 2011 і і 2012 роках виграв звання чемпіона світу з фрі-файту у надважкій вазі.

Додамо, що фрі-файт є синтезом низки бойових мистецтв і поєднує в собі прийоми ведення бою в різноманітних ситуаціях: тут дозволені удари ліктями, колінами в корпус і голову суперника, удари в стрибку чи з розвороту, а також кидки чи задушливі прийоми.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі