За січень місяць Тернопільським рибоохоронним патрулем було проведено 24 рейди в напрямку здійснення державного контролю у сфері рибоохоронної діяльності.

В ході проведення рибоохоронних заходів вилучено 323 кг водних біоресурсів, з яких 320 кг за незаконне придбання чи збут, 28 заборонених знарядь лову та затримано 1 транспортний засіб.

Найбільшу кількість порушень було зафіксовано у Тернопільському, Зборівському та Заліщицькому районі.

Було викрито 36 порушень Правил любительського і спортивного рибальства. З них 6 порушень були грубими (ч.4 ст. 85 КУпАП), 18 порушень за ч.3 ст. 85 КУпАП, 3 порушення за ст. 85-1 КУпАП та 9 порушень за ст. 88-1 КУпАП.

Тернопільський рибоохоронний патруль закликає бути відповідальними та дотримуватися правил рибальства. Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту біоресурсів – прохання оперативно повідомляти на «гарячу» лінію рибоохоронного патруля: (0352) 27-70-34, 0974278595.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біоресурси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #охорона, #патруль, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: