Дитяча поліклініка в Тернополі отримала два комплекти необхідного офтальмологічного обладнання для дітей

06.02.2018 13:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Під патронатом міського голови Тернополя Сергія Надала відбувся третій щорічний Віденський бал. Під час заходу провели благодійний аукціон, де зібрали понад 24 тисячі гривень. 

За виручені кошти придбали два набори офтальмологічних окулярних лінз. Передали обладнання для користування у дитячу міську поліклініку, що на вулиці Федьковича, 16.

Читайте також

На Тернопільщині понад 100 хворих на рак дітей
Тернополяни просять встановити дитячий майданчик

- Історично і ментально склалось так, що тернополянам присутня благодійність. Вже починаючи з 18 століття відомі приклади, коли в Тернополі створились і функціонували благодійні фундації, які працювали заради підтримки різних соціальних проектів. Дуже добре, що ці традиції відновлюються і сьогодні хочу подякувати організаторам Віденського балу, а саме засновникам журналу "City life" і всім, хто долучився до цієї події. Ми знаємо, що наші лікарні потребують того, щоб стати більш домашніми та комфортнішими і це можна робити не лише за рахунок бюджетних коштів, але й при залученні небайдужих тернополян, - коментує міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, що це вже третій Віденський бал в Тернополі. Під час першого заходу зібрали кошти для бійців АТО, а другого разу виручені кошти передали на потреби Петриківського обласного геріатричного пансіонату.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі