Радник Арсена Авакова з Тернопільщини розповів, як перевищив швидкість та «попався» патрульним

Опубліковано:
5 Лютого, 2018
Радник голови МВС Арсена Авакова, екс-народний депутат та аграрій із Тернопільщини Михайло Апостол у Facebook розповів, як його вперше зупинили інспектори патрульної поліції, – пишуть Тернополяни.

Чоловік зізнався, що перевищив швидкість, але все обійшлося лише попередженням. Радник Авакова вважає, що реформа поліції відбулася вдало та дякує поліцейським за службу.

Читайте також

Тернополяни потратили 23 мільйонів доларів на автівки
За що патрульні оштрафували 51 водія?

– Сьогодні, вперше за час створення патрульної поліції, мене зупинили в Дубенському районі. За порушення, незначне, звичайно, але було. Звичайно, я не представлявся, а як водій просто просився, хоча, якщо б вони написали протокол, то без питань заплатив би. Напевне, патрульні вважали, що це дрібне порушення, то обійшовся усним попередженням. Як раднику Міністра МВС Арсена Авакова мені соромно за себе, як просто водій, я гордий за нашу нову патрульну поліцію, за їх тактовність, відношення до роботи, психологічну рівновагу і просто людяність. Я просто висловлюю їм подяку за службу. PS: Це написав всім тим, хто за проплачені тексти постійно волає, що все пропало, нічого не змінилося, реформи не відбулися, – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що з 1 січня у населеному пункті водії можуть дозволити собі їхати зі швидкістю не більш ніж 50 км/год. Однак поліція поки що не може карати порушників – немає відповідних приладів для вимірювання швидкості.  Простіше – виміряти швидкість конкретного авто поліцейські не мають чим. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: