Біля тернопільського суду третій день голодує жінка (Відео)

Опубліковано:
5 Лютого, 2018

Чоловіка пані Оксани арештували два місяці тому. Жінка каже – незаконно. Справедливості вимагає під стінами Апеляційного суду Тернопільської області. Оголосила голодування та чекаю чергового розгляду справи, – пише МедіаТОР.

– Мого чоловіка забрали два місяці тому з відділення реанімації. У нього хворе серце. Йому інкримінують статтю 307. Це пов’язано з наркотиками. Коли Юру брали під арешт – я вимагала, щоб зробили наркологічну або психіатричну експертизу. Але нічого не було зроблено. Також під час обшуку у нашому будинку нічого не знайшли. Чоловіка просто забрати. Сьогодні він голодує. Я, аби підтримати Юрія, також оголосила голодування під стінами апеляційного суду. Буду сидіти тут вдень і вночі. Сьогодні, 5 лютого, об 11 годині у цьому суді оскаржуватимуть рішення. Сподіваюся, що будуть якісь зміни і що я з чоловіком підемо додому.  В іншому випадку продовжу голодування, – розповідає Оксана Мищишин.

Додамо, що статтею 307 КК передбачено кримінальну відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #голодування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: