Тернопільські артилеристи на фронті облаштували «спортзал», щоб бути у відмінній формі (Фото)

Опубліковано:
4 Лютого, 2018

Спортзал тернопільських артилеристів, який бійці облаштували на сході, не схожий на традиційний, замість звичних штанг із дисками – справжні автомобільні колеса і шини, також хлопці змайстрували оригінальні гантелі та турнік для підтягування. Так військові дбають про те, щоб тримати себе у відмінній фізичній формі, і при нагоді – виконують різні навантаження. Усе це можна побачити на фото, які опублікував на своїй сторінці у Facebook прес-секретар 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.    

«Підтримувати себе у добрій фізичній формі – гасло багатьох військовослужбовців Тернопільської окремої артилерійської бригади. Вони із задоволенням знаходять час, щоби потренувати м’язи та «розвантажитись» після чергувань в АТО. Не дивлячись на брак професійних тренажерів військові створюють їх власноруч, використовують усе, що потрапляє під руки. Модернізують тренажери будь – яким залізом, на гриф штанги чіпляють навіть використані запчастини від автомобілів. Один із любителів «потягати штангу» – це зв’язківець, молодший сержант Олександр. На сьогоднішній день у нього третя ротація в АТО, кожна з якої не обходиться без покращення його власного результату. У спілкуванні каже: “Повертаючись додому залишаю після себе більшу вагу на тренажерах, а це означає нове спортивне досягнення”. Щоб нарощувати м’язи Олександр займається через день, його вага штанги у жимі лежачи – 150 кг., а гантелі кожна по 40 кг. На запитання чи вживає в їжу він якісь добавки Олександр сміється. «В армії найкраща їжа і добавка – це вівсянка», – зазначає Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артилеристи, #бригада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #передова, #спортзал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: