Депутату обласної ради повідомлено про підозру

Опубліковано:
1 Лютого, 2018

Прокурор області В’ячеслав Перч повідомив депутату обласної ради  про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.345 КК України  (погрози насильством, та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Читайте також

Олександр Богомол: «Волосся відросте, синці зійдуть… Зачекаємо на рішення суду»

Слідством   встановлено, що 21 листопада  2017 року депутат обласної ради,  діючи умисно, із явною неповагою до працівників правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків,  погрожував нанесенням побоїв і  завдав тілесних ушкоджень двом патрульним поліції, в тому числі жінці-інспектору  Управління патрульної поліції в місті Тернополі. Розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #башта, #бійка, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: