Дві картини тернополянки Олесі Гудими – на обкладинках київського та американського часописів

31.01.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Дві картини тернополянки Олесі Гудими – на обкладинках київського та американського часописів. Цією позитивною новиною художниця поділилася на своїй сторінці у Facebook:

«приємно, що в грудні-січні дві роботи потрапили на обкладинки часописів "Канон" (м. Портленд, США) та "Слово Жінки " (м. КиЇв, Україна). Дякую Наталя Середа та Анна Земко!», - зазначила Олеся Гудима.

Нагадаємо, Олеся Гудима – художник та літератор, працювала журналістом у тернопільських виданнях. З 2007 року займається живописом. Творчий доробок Олесі Гудими налічує близько тисячі картин. За своєю тематикою роботи систематизуються у серії: «Сновида», «Кроки», «Ангели миру для України», «Українська мадонна», «Квіти», які виконані в еклектичному змішанні художніх напрямків: експресіонізмі, абстракціонізмі, символізмі, наїв-арті, математизмі, магічному реалізмі та постмодернізмі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі