Силовики затримала відомих тернопільських активістів? (Фото)

31.01.2018 15:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

За попередньою інформацією від читачів сайту TeNews, сьогодні 31 січня 2018 року в Тернополі працівники правоохоронних органів затримали відомих тернопільських активістів Олексія Станька та Михайла Іваненка.

Мова йде про вимагання грошової винагороди за послуги громадських організацій. Фото з місця події надіслали очевидці на електронну адресу нашого видання.

Голова проводу ГО "Ідея Нації" написав на своїй сторінці в ФБ:

"SOS !!!!!!!!!!!!! В даний час у м. Тернополі 8 невідомих осіб при свідках викради громадського активіста, керівника Тернопільського обласного осередку ГО «Ідея Нації» та повезли у невідомому напрямі.
Після чого дружині Олексія Наталі задзвонили на приватний телефон і повідомили, що він в прокуратурі, але спілкуватися з ним вони не допускають. Натомість звинувачення також ніяких не висувають, а особа, що представлялась працівником прокуратури не називає своє ім’я, а в даний час вже не підіймає телефон.
Натомість дружина Олексія Наталя написала заяву у Національну поліцію про викрадення.
Про розвиток подій буду повідомляти. Планую виїжджати на Тернопіль."

null
Скрін з мережі Інтернет

Сайт Тернополяни пише шо Олексія Станька затримала поліція.

Наразі, наші журналісти намагаються знайти підтвердження цією інформації. Силові структури не підтверджують цієї інформації але і не спростовують.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі