Поетичний слем «Словобійня» відбудеться 2 лютого.  Учасники змагатимуться у вмінні швидко і поетично відповідати суперникам. При цьому для участі в заході поетом бути не обов’язково, головне вміти поетично відповідати суперникам. 

За словами організаторів, передовсім Словобійня – це майданчик для молодих літераторів, щоб представити себе неформально. Журі – випадкове та обирається з залу рандомно. Для учсті автори спершу надсилають організаторам свої твори. Попередньо відбирають 10 найкращих, а згодом з них обирають четверо учасників, які у свою чергу розігрують путівку у фінал, де і визначається переможець. 

«Словобійня – це неформатний літературний захід з-посеред інших, які проводяться у Тернополі, – розповідає організатор Юрій Матевощук. Це поетичний слем або літературний спортивний конкурс. Перший раунд «Словобійні» відбудеться 2 лютого, у «Коза-барі». Початок – о 20 годині. Вхід вільний.

За матеріалами сайту Тернополяни

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #література, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #словобійня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: