Тернополяни в шоці: скандальний Роман Півторак «навернувся» і став православним отцем

Опубліковано:
28 Січня, 2018
Соцмережі «підірвала» новина – колишній директор училища №4 імені Паращука у Тернополі Роман Півторак, звинувачений згодом у хабарництві та рабовласництві, став священиком, – пишуть Тернополяни.

Читайте також

У Півторака відбирають вила?

Ще у 2012 році тоді ще директора училища №4 імені Паращука у Тернополі – Романа Півторака звинуватили у хабарництві, перевищенні службових повноважень та “рабовласництві”. Тоді чоловіка звинувачували у тому, що він бере хабарі у студентів училища, що привласнив гроші батьків, які здавали кошти на ремонт училища, що вихованці училища працювали у нього на дачі. Та усі пункти звинувачення Роман Євстахійович спростував, і після ночі проведеної в камері тимчасового утримання вирішив піти в отці.

Сьогодні Роман Півторак виграв усі судові засідання та навіть має на руках рішення Європейського суду про свою невинуватість. 

“Влітку 2017 року архієпископ Чернівецький і Хотинський Герман висвятив мене в диякони. Сан ієрея отримав з рук єпископа Ужгородського і Закарпатського Кирила. За той короткотривалий час я, виконуючи доручення очільників Православної церкви, вже став протоієреєм. Відзначений камилавкою – церковною нагородою. Окрім цього, і Наперсним Хрестом. Нині я служу разом із єпископом Ужгородським і Закарпатським Кирилом безпосередньо в храмі міста Ужгород. А ще я виконую доручення щодо розбудови Православної церкви. Працюю у всіх регіонах країни, – прокоментував Роман Півторак”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #півторак, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: