Володимир Гройсман відвідав Тернопільську обласну університетську лікарню та вручив сертифікат на ангіограф

Опубліковано:
27 Січня, 2018

Зокрема, оглянув Центр політравми та ознайомився із ходом реконструкції кардіологічного центру Тернопільської університетської лікарні. Очільник уряду України вручив сертифікат на ангіограф. «Медична реформа стосується кожного. Її мета – забезпечити всім громадянам України рівний доступ до якісних медичних послуг та перебудувати систему охорони здоров’я так, щоб у її центрі був пацієнт. Тут, в університетській лікарні вже багато зроблено для надання громадянам якісних медичних послуг».

До слова, Центр політравми Тернопільської університетської лікарнізабезпечить надання невідкладної допомоги хворим з політравмою, подальших складних реконструктивних втручань, реабілітаційного лікування.На реконструкцію використано у 2017р. – 0,956 млн. грн., з них:0,956 млн. грн. – обласний бюджет.Реконструкція приміщень лівого крила операційного відділення хірургічного корпусу №3 з розміщенням ендоваскулярної лабораторії тадобудовою операційних. Створення кардіохірургічною центру дозволить збільшити ефективність лікування, зменшити смертність, інвалідність, травматичність втручань, скоротити післяопераційний період, а також період реабілітації пацієнтів із серцево-судинними та судинно-мозковими захворюваннями.У 2017 році завершено будівельно-монтажніроботи на суму 6,024 млн. грн.,зних: 0,76 млн. грн.  державний бюджет:залишок медичної субвенції5,264 млн. грн. – обласний бюджет.

Придбано ангіографічне обладнання на суму 22,45 млн. грн., з них:

11.225    млн. грн.- державний бюджет:

11.225    млн. грн.- обласний бюджет. 

Голова обласної ради Віктор Овчарук зазначив, що в галузі охорони здоров’я в області зроблено було чимало. На медицину з ініціативи голови обласної ради та депутатського корпусу виділялись серйозні кошти, відкривались нові відділення, навіть центри, з сучасним обладнанням. Цю тенденцію буде продовжено і в подальшому.

1

2

3

4

5

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гройсман, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: