Понад 300 тисяч гривень компенсації має сплатити за постановою суду Тернопільський молокозавод

Опубліковано:
27 Січня, 2018

100 тисяч гривень моральної шкоди матері і дочці загиблого в ДТП, 150 тисяч гривень неповнолітньому сину, а також 70 320 гривень цивільному позивачеві, власникові пошкодженого автобусу має сплатити Тернопільський молокозавод. Апеляційні скарги потерпілих, а також частково апеляційну скаргу цивільного позивача колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Тернопільської області задовольнила.

Читайте також

Під час судового засідання підозрюваний у вбивстві Віталія Ващенка порізав вени
Завершилась «віденська казка» для олігарха з Тернопільщини

Раніше 31-річного водія ПрАТ «Тернопільський молокозавод» визнали винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, і засудили до 4 років позбавлення волі з позбавленням права 2 роки керувати транспортними засобами. Оскільки обвинувачений утримує п’ятьох дітей, його звільнили від відбування покарання на підставі Закону України «Про амністію».

Нагадаємо, аварія трапилась опівночі 1 червня 2016 року. Водій, керуючи вантажним автомобілем “ДАФ”, який визнали технічно справним, із завантаженою цистерною вагою 16 800 кілограмів повертався із Кременця до Тернополя. На дорозі між селами Заруддя і Колодне Збаразького району кермувальник виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із автобусом “БАЗ”, водій якого загинув на місці автопригоди.

За матеріалами сайту Голос

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #компенсація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: