Історії успіху зі шкільної лави - досвідом поділяться київські студенти у ЗОШ №4

24.01.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

На теренах нашої держави реалізується всеукраїнський проект «Через власний приклад». Представники-волонтери у п’ятницю 26 січня відвідають Тернопільську ЗОШ №4.

У 10:30 в актовій залі школи розпочнеться відкрита лекція з громадянської освіти. Коментує завуч школи Микола Васильович Федоруц: "Захід проведе лектор ВМГО «Студентське братство», студент Київського національного університету ім.Т.Шевченка Дмитро Філоненко. Старшокласники побачать телесюжети з молодіжними «історіями успіху» про те, як ще зі шкільної лави можна проводити успішні громадські акції і просвітницькі заходи для захисту довкілля, популяризації правильного поводження із сміттям, розвитку історичної свідомості, порозуміння між Сходом і Заходом України. Ми маємо сподівання, що усі охочі старшокласники запишуться у волонтери і запланують перші власні громадські заходи." 

Захід проходитеме за сприянням Тернопільської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі