На Тернопільщині просять допомогти малюку, якого мама залишила в Підгаєцькій лікарні

Допоможіть малюку в Підгаєцькі лікарні!

24.01.2018 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

В соціальні мережі молода дівчина Іванка Бугай звернулась до усіх не байдужих людей допомогти маленькі дитині. Хлопчика звати Рома, і йому лише 1,4 рочки, а вже така важка доля.

- Іванка, як ти дізналась про хлопця і ситуацію яка склалась?

- В Підгаєцькій районні лікарні лікується мій похресник. Так я зустріла Рому, який моторно бігав по відділенні. Мені розповіли про історію цього малюка. Його забрали в мами, яка любить  вживати алкоголь. Батько в армії, тому малюк в лікарні зовсім один.

- Що дальше буде з дитиною?

- Працівники лікарні розказують, що мама хлопчика прийшла і залишили його. Вже скоро його передадуть в відповідний заклад для дітей сиріт. Але приблизно ще тиждень Рома буде в Підгаєцькі центральні районні комунальні лікарні. От тепер я ходжу провідувати 2 пацієнтів, оскільки дитина потребує уваги. Все що в моїх силах я стараюся зробити для хлопця. Мені не байдужа доля Роми.

- Що саме потрібно для дитини?

- В основному це підгузники та каші для харчування. Це потрібно кожного дня і коштує не малих грошей. А також Ромі дуже потрібна увага!

null

Усі не байдужі люди можуть прийти і відвідати малюка в Підгаєцькі центральні районні комунальні лікарні. Також дівчина погодилась купляти і передавати малюку речі, якщо хтось має бажання фінансово допомогти дитині. Сторінка Іванки Бугай у Соціальніцй мережі: https://www.facebook.com/profile.php?id=100017355734028


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі