Тернополяни просять зробити капітальний ремонт головної дороги в мікрорайоні «Північний»

Опубліковано:
22 Січня, 2018

Тернополяни просять зробити капітальний ремонт головної дороги в мікрорайоні “Північний”. Відповідну петицію подали на сайт Тернопільської міської ради:

«Просимо провести капітальний ремонт головної дороги у мікрорайоні “Північний” ,яка веде до будинків на вулицях Смакули, Київській, Головацького, Яреми, церкви Різдва Пресвятої Богородиці та частини МНС. Дорога у жахливому стані, не ремонтувалася більше 10 років.Цією дорогою щодня ходять сотні людей та проїжджають сотні автомобілістів. Люди змушені ходити проїжджою частиною, бо тротуару просто немає, що створює аварійні ситуації. В літній період машини здіймають хмару куряви, а в міжсезоння – суцільна багнюка. Петицію в 2016 році уже писали – її підписало 312 мешканців району. Управління ЖКГ обіцяло включити даний об’єкт у титульний список з капітального ремонту, але обмежилося лише поточним ремонтом шляхом засипання щебеневої основи. Після публікації статті “У Тернополі дорога гірша, ніж в забтому селі” на сайті te.20minut.ua, ЖКГ сказали, що для включення в титульні списки потрібна активність громади та місцевого депутата. Депутат виборчого округу №38 Михайло Сиротюк обіцяв посприяти», – зазначає автор петиції Дмитро Романко.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: