Нещодавно Петро Заставний, син народного депутат від Тернопільщини, опублікував пост в соцмережі Instagram, у якому повідомив, що разом зі своєю нареченою Аліною Френдій братиме участь у проекті «Чотири весілля», – пише Терен.

– Подали заявку на шоу «Чотири Весілля» і сьогодні повідомили, що нас затвердили і будемо учасниками. Ставити всім по 0 балів?, – пише Петро Заставний.

Пост здійняв чималий фурор, підписники сторінки почали вітати пару із участю у проекті та чимало тернопільських ЗМІ встигли про це уже написати.

Проте невдовзі на сторінці блогера з’явився наступний пост: «Ладно ладно, минулий пост – це дійсно жарт. Я б ще довше потягнув інтригу, але статті в інтернеті і дзвінок мами».

Фото із соцмереж

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заставний, #інтернет, #мережа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розвід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: