Чому порушився звичайний ритм роботи аеропорту Бориспіль (Фото)

14.01.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Звичайний ритм роботи аеропорту Бориспіль було несподівано порушено дзвінкоголосим співом церковного хору з Вінниці. Щедрівки, колядки наповнили своєю Божественною енергією величезний простір аеропорту. До вінницьких колядників у голубих строях  та з різдвяною зіркою, немов до цілющого джерела стікалися звідусіль потічки людей різної національності. Відчувалося їхнє щире здивування і захоплення від побаченого і від почутого. Багато з присутніх підспівували, особливо тоді, коли зазвучав всесвітньовідомий «Щедрик».

Мені пригадались інші часи, коли співати колядки було заборонено і на все  було накладене суворе «табу».  Слава Богу часи змінились. І те, що над світом сьогодні вільно лунає «Христос народився! Славімо Його!» не може не тішити. Хор колядників вирушає в духовно-пісенне турне Україною. А почали із її серця – Києва. Мені ж пощастило бути при тому присутньою.

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі