В Тернополі житель Мурманська отримав дозвіл на постійне проживання в Україні

Опубліковано:
13 Січня, 2018

Олександр – уродженець далекого Мурманська,громадянин Російської Федерації. Декілька років тому внаслідок ДТП він отримав травму хребта, через яку залишився прикутим до інвалідного візка. В Інтернеті познайомився з тернополянкою Ольгою.

В 2014 році пара офіційно оформила стосунки й почала мешкати разом у Тернополі. Тоді, на підставі возз’єднання сім’ї, Олександра документували посвідкою на тимчасове проживання в Україні. У 2017 році, перебуваючи у шлюбі з українкою понад два роки, він отримав можливість звернутися за дозволом на імміграцію. Розглянувши заяву іноземця, посадові особи міграційної служби прийняли рішення на його користь, на підставі якого, чоловіка було документовано посвідкою на постійне проживання. На днях до подружжя завітали працівники міграційної служби, щоб вручити чоловікові, довгоочікуваний документ.

Подружжя довго чекало на цей документ, адже з ним Олександр отримав ті ж права, що й громадяни України, не зможе хіба що голосувати. У Тернополі чоловікові подобається, каже, що люди тут дуже доброзичливі. Тепер чоловік має можливість офіційно працевлаштуватися, – це чи не найважливіша його мрія.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадянин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посвідка, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: