Користувачів соцмереж розвеселило фото, зроблене в туалеті Кабміну

Опубліковано:
13 Січня, 2018

Кабінет міністрів дуже «оригінально» підійшов до виконання закону щодо сортування сміття, пише PRESS-ЦЕНТР з посиланням на Главком.

У туалеті уряду для різних видів відходів поставили… три використані картонні коробки та обрізану пластикову пляшку. Щоб відвідувачі урядового туалету зрозуміли, для чого ця тара у вбиральні, її підписали.

Як відомо, з 1 січня 2018 року Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, для захоронення та небезпечне. Про це йдеться у статті 32 Закону України «Про відходи», до якої був доданий відповідний пункт ще у 2012 році.

Цей пункт відповідає двом Директивам ЄС, які врегульовують поводження зі сміттям у країнах Європи, надають чітку послідовність дій, які необхідно виконувати із відходами, класифікують сміття, ставлять стратегічну мету скоротити кількість відходів, які вивозять на полігони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #сміття, #урна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: