Тернопільські маршрутки продають на OLX, – бойкот набирає обертів

Опубліковано:
12 Січня, 2018
Бойкот тернопільських перевізників продовжується. На наступний день після страйку 11 січня, водії вийшли на роботу, однак, більшість з них не користувалися валідаторами та відкрито нехтують нововведенням влади – електронною системою проїзду, – пишуть Тернополяни

Тернопільські ЗМІ поширили інформацію, що водії маршруту № 14 написали заяви на звільнення. Згодом у “Фейсбуці” в спільноті “Транспорт Тернополя” повідомили, що перевізники почали продавати автобуси.

В мережі опублікували скриншот оголошення із сайту “OLX”, де виставили повідомлення про продаж автобусів “Богдан” у Тернополі. Дата створення оголошення – 10 та 11 січня 2018 року. 

Читайте також

 «Страйкуючі» перевізники зізналися у провокації проти тернополян? (Фото)

У соцмережах кажуть, що водії проводять страйк просто на робочих місцях: квитків пасажирам там не видають принципово.

Нагадаємо, що до 1 лютого маршрутки працюватимуть в тестовому режимі. Через страйк відтепер водіям платитимуть по-іншому – за кілометраж. Також в тестовому режимі на задні двері маршрутки встановлять спеціальний зчитувач карток. Чи дасть нововведення результат вирішать за тиждень. Тоді, можливо, куплять зчитувачі для усіх автобусів.

А ще з понеділка, 15 січня, у маршрутках буде працювати система контролю. Перевірятимуть чи є проїзні квитки контролери. Якщо пасажири не матимуть квитків, будуть оштрафовані у 20-ти кратному розмірі від вартості проїзду. Однак, наразі водії видавати квитків не хочуть взагалі, а працюють лише з готівкою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойкот, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОЛХ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: