Патрульні знайшли викрадені номерні знаки автомобілів

12.01.2018 15:49   Джерело: Патрульна поліція Тернополя
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сьогодні зранку з вулиць Коновальця до патрульних надійшов виклик від власника автомобіля Mercedes-Benz про крадіжку номерних знаків. Інспектори приїхали на місце і обстежили прилеглу територію. Там патрульні знайшли номерні знаки на які вказав заявник. 
Чоловік був вдячний, адже не збирався платити викуп за них зловмисникам.

Аналогічний виклик інспектори отримали близько 12-ї години. Житель вулиці Вербицького розповів патрульним про те, що з його автомобіля Audi невідомі викрали номерний знак на іноземній реєстрації, натомість залишили номер мобільного телефону. Чоловік же зателефонував на спецлінію 102. Поліцейські оперативно розшукали номерні знаки і повернули власнику.

До речі, це непоодинокі випадки викрадення номерних знаків з автомобілів іноземної реєстрації. Злодії залишають повідомлення із вимогою відправити гроші у обмін на повернення номерів. Коли ж отримують кошти – викрадене все одно не віддають.

Шановні власники транспортних засобів, у разі викрадення номерних знаків або ж виявлені підозрілих осіб телефонуйте на 102. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патрульна поліція Тернополя  

Коментарі