Ще кілька будинків у Тернополі отримуватимуть гарячу воду цілодобово

Опубліковано:
11 Січня, 2018

Ще кілька будинків у Тернополі матимуть гарячу воду. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Тернопільміськтеплокомуненерго». Зокрема, цілодобово кип’яток отримають квартири будинків за адресами: бульвар Петлюри, 1,3, вулиця В.Великого, 3.

«Завдяки встановленню у будинках Тернополя ІТП тернополяни отримають цілодобово гарячу воду та належне теплопостачання. Також такі ІТП будуть обладнані лічильниками тепла, а це означає, що мешканці будуть платити за теплопостачання пропорційно до квадратних метрів житлової площі, – розповідає очільник Тернополя Сергій Надал. – Окрім організації NEFCO, Тернопільська міська рада з питання встановлення ІТП у Тернополі працює ще з Європейським банком реконструкції та розвитку та Світовим банком, завдяки чому у місті з’явиться 750 таких ІТП».

Нагадаємо, з 19 грудня 2017 року гаряче водопостачання є у квартирах будинків за адресами: бульвар Петлюри, 4, Петлюри, 6, Корольова, 8 (тільки перший і другий під’їзди), Корольова, 10, Купчинського, 7, Купчинського, 9 (з другого до сьомого під’їзду).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #дім, #квартира, #котельня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: