Першій леді України Марині Порошенко школярі з Тернополя задали цікаві питання

Опубліковано:
8 Січня, 2018

З дружиною Президента України Петра Порошенко першою леді країни Мариною Порошенко зустрілись представники дитячих телестудій, телепрограм, гуртків дитячої творчості з різних куточків країни. Зустріч та можливість задати питання стала можливою завдяки Громадському дитячому інтернет-телебаченню і радіо “Веселка ТВ”. Директор “Веселки ТВ” Діна Ібрагімова запросила юних журналістів у Київ, де у національному музеї імені Тараса Шевченка відбулись зйомки чат-шоу “Млад & Star” .

У Киів приїхали і школярі з Тернополя учасники телепрограми “Телевітамінки” та гуртка дитячої анімації “Студія Руда Миша” ТОКЦНТТШУМ Радим Макогін та Аня Білорус на чолі з керівником Оленою Мудрою. Зйомки програми відбулись у чудово декорованому залі на тлі декорацій у стилі Марини Приймаченко. Питання були найрізноманітнішими. На питання тернополянки Ані про улюблені дитячі слова пані Марина поділилась спогадом зворушливої історії про перший сніг та ангелів, яку колись розказав син Михайло. А на запитання Радима чи хотіла би Марина Порошенко відвідати найдовшу печеру світу “Оптимістичну” перша леді відповіла: “Вже домовились”. Діти дізнались, що Марина Порошенко вірить в дива та Діда Мороза, готує на Різдво кутю, вареники та узвар, вміє плести шарфики та светри, коли була школяркою дуже подобалась хлопцям, що косметикою більше користується зараз, а не в юності, що бути мамою чотирьох дітей – це велика радість та відповідальність. І ще багато цікавих питань задали 65 учасників зустрічі з Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Тернополя, Чернівців, з Луганського та Донецького регіону та Києва. Діти подарували сім’ї Порошенко різдвяну кулю декоровану юними журналістами “Веселки ТВ”, а Марина Порошенко із задоволенням залишала афтографи на своїх фото та селфілась з усіма бажаючими. На передодні Різдва Христового відео чат-шоу “Млад & Star” – “Млад & Star. Зустріч з Мариною Порошенко” було оприлюднено. Відтоді його може подивитися кожен бажаючий на сайті “Веселка TV. Детская студия телеведущих.” та на You Tube. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Фото: Віталік Цицура, Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: