Звичайно, у ці святкові різдвяні дні приємно зустрічати на вулицях нашого міста не лише прикрашені вітрини магазинів, алеї, а й рекламні щити. Щоправда, один з них, на вул. Лесі Українки, збиває з пантелику всіх, хто починає його з усіх боків розглядати, оскільки прочитати, про що там йдеться, таки важкувато, реально. Якщо добряче покрутити головою і «звести» очі у відповідний ракурс, то на тому бікборді можна прочитати запрошення до цирку двомісячної давності.

Спочатку я подумала, що, мабуть, це такий креативно-творчий задум, адже мова не про якийсь там товар, а про цирк. Хто ж його не любить! От забули тільки поряд розмістити допоміжнуінструкцію: у який спосіб читати ту об’яву, аби потрапити в той цирк? Та навіть якщо й помилково наклеїли стару об’яву (з ким не буває, особливо після новорічних святкувань),  то питання, все одно, залишається відкритим: чому догори дригом? Загадка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #афіша, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цирк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: