На Тернопіллі стартувала кампанія декларування доходів громадян

05.01.2018 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Юлія Сиротюк

На Тернопіллі стартувала кампанія декларування доходів громадян, які вони отримали у 2017 році. Декларацію потрібно подати за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою. Дані можна надіслати поштою або з допомогою засобів електронного зв’язку.

Обов’язок щодо подання річної декларації про майновий стан і доходи є у громадян, якщо вони у 2017 році отримували:

Читайте також

На Тернопільщині держслужбовця оштрафовано за несвоєчасне подання е-декларації

- окремі доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2017 року не утримувався податок на доходи фізичних осіб;

- доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів (наприклад, дохід від надання нерухомості в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом підприємницької діяльності);

- іноземні доходи;

- інші доходи, декларування яких передбачено чинним законодавством.

У разі необхідності, декларанти можуть безоплатно отримати  консультації та допомогу при заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи у Центрах обслуговування платників податків. Задекларувати доходи потрібно до 1 травня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі