«Fortepiano» Христини Соловій б’є рекорди українського YouTube (Відео)

Опубліковано:
5 Січня, 2018

Новий кліп української співачки Христини Соловій на авторський сингл «Fortepiano» збирає сотні тисяч переглядів і тримається на першій сходинці в українському контенті YouTube.

Цей ролик Христини Соловій зняли за рекордні два тижні. Режисером кліпу була Анна Бурячкова.

Як розповіла співачка, ця пісня звучить по-новому і відрізняється від того, що вона робила раніше.

Уже майже мільйон переглядів лише у YouTube:

Хоч сам кліп зняли швидко, однак потрібний саунд для композиції шукали упродовж двох років.

«Це одна з перших авторських пісень. Мілош Єліч дуже трепетно підійшов до моїх ідей, і, я певна, – зараз це найкраща моя пісня. Нею я привідкриваю завісу звучання мого авторського альбому.

Народні пісні нікуди не зникають. Проте зараз мені хочеться поділитися зі слухачами частиною своєї історії, своєю музикою. Ідею для відео я шукала не менше, ніж потрібний саунд. Відчувала, що кліп має підсилювати емоційне навантаження пісні, а вона – бути саундтреком до історії. Анна Бурячкова знайшла спосіб це показати, використавши кінематографічний підхід. Вона запропонувала історію, яка є певною мірою для мене особистою, автобіографічною. Нам вдалося зняти маленьке кіно і велику драму. Переконана, у нас вийшло мистецтво», – прокоментувала пісню сама Соловій.

Серед образів кліпу згадується Лоліта Володимира Набокова. Саме про неї Христина писала свою дипломну роботу за спеціальністю «літературна творчість».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #пісня, #соловій
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: